Στο «κάστρο» του για νέα αρχή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Πάτησε τετράδα ο Παναθηναϊκός

Να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διευρύνει το θετικό εντός έδρας σερί θέλει ο Παναθηναϊκός…

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ατρόμητο (17:15), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ (1-0), έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας και αναζητά άμεση αντίδραση. 

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στο Κύπελλο και ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στον Περιστέρι, πανηγυρίζοντας το πρώτο διπλό της σεζόν. Εντός έδρας το «τριφύλλι» είναι ιδιαίτερα αποδοτικό μέχρι στιγμής (4-1-1), σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,5 γκολ ανά ματς. Από δύο νίκες στην πρόσφατη τριάδα αγώνων έρχεται ο Ατρόμητος.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χουάνκαρ, ωστόσο επανήλθε στην αποστολή ο Σένκεφελντ. Σέντρα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος στις 17:15.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά την ήττα από την ΑΕΚ:

«Χάσαμε, δεν είμαι σίγουρα χαρούμενος με αυτό. Γκολ μπορεί να δεχτείς οποιαδήποτε στιγμή. Κάποια άλλα πράγματα με εκνευρίζουν και για αυτό έχω εγώ ευθύνες και κανείς άλλος. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ευκαιρίες όταν έχεις 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι όμως εύκολο, πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι η ΑΕΚ, που σε όλο το ματς είναι με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν με ικανοποιεί τίποτα όταν δεν κερδίζουμε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News