Στο δρόμο του Παναθηναϊκού ο Όντεντ Κάτας: «Θα πρέπει να κάνουμε σημαντικές αλλαγές»

Παναθηναϊκός: Οι αντιδράσεις στα αποδυτήρια μετά το διπλό (pics)

Ο Όντεντ Κάτας αποτελεί και επίσημα το νέο τεχνικό της Μακάμπι, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως head coach της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισραηλινού τεχνικού:

«Αισθάνομαι καλά, είναι συναρπαστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση. Στο τέλος, στην κατάσταση που έχει προκύψει, είναι μία πρόκληση και το περιμένω. Πέρα από τους καλούς ανθρώπους που ήταν εδώ, όσον αφορά την ένταξη του Ντέιβιντ Μπλατ, νομίζω ότι δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο να ζητήσω από τη Μακάμπι και εμένα ως προπονητή. Μιλήσαμε για τον ενθουσιασμό, είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πιο ενθουσιασμένος.

Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν ζήσει τις μεγάλες Πέμπτες στο “Yad Eliyahu”, δεν είναι κάτι που έρχεται στο μυαλό. Είναι πάντα εκεί και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι συναρπαστικό. Ας το παραδεχτούμε αυτό, η ομάδα θα πρέπει να κάνει σημαντικές αλλαγές. Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται. Θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Είναι αδύνατο να τις μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να περιμένουμε στο εγγύς μέλλον.

Είχα πολλές αναμνήσεις στο κεφάλι μου, μία νοσταλγία. Έρχομαι σε αυτήν την εμπειρία και νιώθω πολύ πιο έτοιμος και ειδικά θέλω να αρχίσω να εργάζομαι ώστε να ιι οπαδοί μπορούν να πάρουν αυτό που τους αξίζει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News