Στο χέρι του Σάικς η παραμονή του

Στο χέρι του Σάικς η παραμονή του

Θα αρπάξει την ευκαιρία ο Κίφερ Σάικς πείθοντας τον προπονητή του ότι αξίζει να του δώσει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν;

Με τον Τζάκσον να κόβεται ίσως ο κοντοπίθαρος Αμερικανός να τα καταφέρει. Αν ήταν ακόμα στα κοινά της ομάδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο τύπος μπορεί να μην απασχολούσε ποτέ το τριφύλλι με το μπάτζετ να έχει φτάσει στα…Τάρταρα, η αγορά συνεχίζει να παραμένει πολύ στενή για το πορτοφόλι του Παναθηναϊκού που φέτος θα κληθεί να κάνει υπομονή σε καταστάσεις που μέχρι πρόσφατα δεν του ήταν και τίποτα να…ξαποστείλει πηγαίνοντας γι άλλα.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έπαιζε με την Τουρκ Τέλεκομ στο F-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι “παιγμένος”, σε καλή φυσική κατάσταση, σε εγρήγορση. Ούτε Λορέντζο Μπράουν είναι, μήτε Λαπροβίτολα, αλλά όπως είπαμε το ταμείο είναι μείον!

Στην αγορά βαρβάτα βιογραφικά ακόμα κυκλοφορούν, αλλά αυτοί οι παίκτες περιμένουν να δουν αν θα προκύψει καμιά πρόταση από Κίνα (όπου εκεί οι ομάδες πληρώνουν βαρβάτα) για να πάρουν πάνω από 100.000 δολάρια το μήνα, παίζοντας απέναντι σε αντιπάλους που τους φτάνουν στο…γόνατο, σκοράροντας 40άρες και 50άρες άκοπα!

Ο Παναθηναϊκός είναι η αλήθεια ότι το πάλεψε με τον Μπράουν και τον Λαπροβίτολα, αλλά δεν μπορεί να κάθεται να κλαίει για τις χαμένες ευκαιρίες, επιβάλλεται να κοιτάξει μπροστά σε μία δύσκολη χρονιά, όπου πρέπει να πηγαίνει βήμα, βήμα. Η ανηφόρα είναι μεγάλη και πρωτίστως οφείλει να μην γκρεμοτσακιστεί. Οι ισορροπίες ,βλέπετε, είναι πλέον πολύ λεπτές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News