Στο χέρι του να... επιστρέψει στον Παναθηναϊκό!

Έγινε η αρχή με Θεοχάρη

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα συνεχίσει την καριέρα του δανεικός στον Λεβαδειακό, ελπίζουμε να είναι τόσο καλός φέτος που το προσεχές καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να θελήσει να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Θεωρούμε πως βάσει των παιχνιδιών που έκανε στα πλέι-οφ (όταν κλήθηκε να παραστήσει τον δεξιό μπακ και τα πήγε πολύ καλά) το παιδί δικαιούνταν να μείνει στο ρόστερ.

Ο Βαγγέλης θα αγωνιστεί φέτος στην ομάδα που ο πατέρας του, Χρήστος, είχε βρεθεί τις χρονιές 1989-1995 παίζοντας ως στόπερ.

Ο 20χρονος, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία ως μέσος κι ως κεντρικός αμυντικός, δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό το 2009 κι επιλέχθηκε από τους ιθύνοντες του τριφυλλιού.

Κλήθηκε από τον Γιώργο Δώνη να βοηθήσει το καλοκαίρι και μας έκανε να ξεχάσουμε τις απουσίες Γιόχανσον, Βαγιαννίδη, Αποστολάκη, βαστώντας “τίμια” το πόστο του, κάνοντας ντεμπούτο στο Ηράκλειο στις 27 Ιουνίου, με την καλύτερη εμφάνισή του να την φυλά για το “αιώνιο” ντέρμπι όταν στις 5 Ιουλίου “κατάπιε” όποιον βγήκε στη μεριά του είχε κι ορισμένες καλές προωθήσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News