Στο χέρι τους να μην μείνουν αιώνια ταλέντα

Χατζηγιοβάνη

Οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Στέφανος Ευαγγέλου πέταξαν στα σκουπίδια ακόμη μία ευκαιρία που τους δόθηκε, καθώς η απόδοσή τους στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Αν. Καρδίτσας ήταν απογοητευτικά κακή.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν πάρει συνολικά 37 ευκαιρίες (23 ο Χατζηγιοβάνης, 14 ο Ευαγγέλου), ωστόσο δεν έχουν δικαιώσει τον κόσμο και τον προπονητή που τους στηρίζει.

Από τη μία, ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, αν και στις πρώτες του εμφανίσεις με το “τριφύλλι” (επί Στραματσόνι) είχε δείξει θετικά δείγματα, όσο περνάει ο καιρός, παίζει όλο και χειρότερα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τα λάθη του έχουν στοιχίσει σοβαρά στην ομάδα, αν και είναι μεσοεπιθετικός. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο εντόνων παρατηρήσεων από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς ο νεαρός εξτρέμ επιμένει να μην…τον ακούει.

Από την άλλη, ο Στέφανος Ευαγγέλου δεν έχει καταφέρει γενικά να δείξει κάποια καλά στοιχεία στην μέχρι τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δεν έχει δικαιολογήσει τις 300.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Επιρρεπής στο λάθος και κακές τοποθετήσεις είναι τα δύο μεγαλύτερα αρνητικά “ατού” του. Χωρίς να γνωρίζουμε αν πρόκειται για έλλειψη ταλέντου ή συγκέντρωσης, ο 19χρονος αμυντικός θα πρέπει να δουλέψει -και αυτός- πολύ σκληρά στο εγγύς μέλλον.

Προφανώς και δεν ήταν τυχαίες οι σπόντες του Μαρίνου Ουζουνίδη για τους “μικρούς” που δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε, καθώς αυτό καθρεπτίζεται στο γήπεδο, όπου -αν και έχουν πάρει ευκαιρίες- δεν έχουν βελτιωθεί, όπως έχουν κάνει άλλοι της ηλικίας τους (π.χ. Ρέτσος, Γαλανόπουλος, Νικολάου) με τις ίδιες ή και λιγότερες συμμετοχές. Ίσως θα έπρεπε να παραδειγματιστούν και από τον συνομήλικό τους Καμπέσας που -αν και απλά δανεικός- το τεχνικό τιμ έχει να πει τα καλύτερα για την αφοσίωσή του και την αγωνιστική βελτίωσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News