Στο camp του Παναθηναϊκού ο Βουγιούκας (pic)

Στο camp του Παναθηναϊκού ο Βουγιούκας (pic)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods, Ίαν Βουγιούκας, φιλοξενήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της PAO BC Academy στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας περιόδου του Summer Camp της Ακαδημίας!

Οι νεαροί αθλητές υποδέχτηκαν τον διεθνή σέντερ με ενθουσιασμό με το θερμό τους χειροκρότημα να αποτελεί το καλύτερο καλωσόρισμα.

Ξεκινώντας με μια μικρή αναδρομή στην πλούσια καριέρα του, ο Ίαν Βουγιούκας θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ και μοιράστηκε όμορφες στιγμές από τη μέχρι τώρα διαδρομή του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο «πράσινος» σέντερ τόνισε ότι το μπάσκετ είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα που απαιτεί σκληρή δουλειά, προπόνηση, υπομονή και ομαδικό πνεύμα. Στη συνέχεια έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους νεαρούς συμμετέχοντες του Summer Camp ενθαρρύνοντας τους να δίνουν την απαραίτητη έμφαση στο σχολείο παράλληλα με το μπάσκετ. Ταυτόχρονα παρότρυνε τα παιδιά να μην τα παρατάνε, να πολεμάνε και να προσπερνάνε τις όποιες δυσκολίες.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιο πιστεύει ότι είναι το δυνατό του σημείο στο μπάσκετ, ο άσσος του «τριφυλλιού» απάντησε: «παίζω καλά κοντά στο καλάθι και μου αρέσουν οι κινήσεις με πλάτη στο post».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία ενώ τα παιδιά επέστρεψαν στις δραστηριότητες του camp αφού πήραν αυτόγραφα από τον αγαπημένο τους αθλητή.

Κάθε μέρα στο ταμείο! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News