Στο 4.65 το διπλό του φορμαρισμένου Παναθηναϊκού

Αλεξανδρόπουλος: «Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Με το αθηναϊκό ντέρμπι ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Μαρούσι, έπειτα από τρεις απανωτές νίκες. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό σκόραρε 7 φορές, δημιουργώντας και στα τρία ματς διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών! Με δεδομένες τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στην άμυνα και τον χαρακτήρα ντέρμπι, το διπλό στο 4.65 φαντάζει ψηλό.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μεσοβδόμαδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην 8άδα του Κυπέλλου, με το 2-1 επί του Βόλου. Ο Φεντερίκο Μακέντα σε ακόμα μία αναμέτρηση δήλωσε παρών, σημειώνοντας το 4ο γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Στο 4.50 κοστολογείται το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ΟΑΚΑ ο Ιταλός στράικερ.

Όσον αφορά την μεταξύ τους παράδοση, τα τελευταία χρόνια μας δείχνει «κλειστό» παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στις δέκα πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους, το under 2,5 γκολ επαληθεύτηκε επτά φορές! Στο 1.63 προσφέρεται το σενάριο των λίγων τερμάτων.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News