Στις υποψήφιες ομάδες για Κριστιάνο Ρονάλντο ο Παναθηναϊκός

Στις υποψήφιες ομάδες για Κριστιάνο Ρονάλντο ο Παναθηναϊκός

Τραβηγμένο… σενάριο με Κριστιάνο Ρονάλντο «βλέπουν» οι στοιχηματικές εμπλέκοντας και τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση!

Προφανώς και δεν θα «τσιμπήσει» κανείς από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων ομάδων για τον επόμενο σταθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και το Τριφύλλι βρίσκεται πιο… κοντά στο Champions League από τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους.




Ούτε… παραμύθι θα πουλήσουμε με τη σειρά μας, πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα «τίναξε» τη μπάνκα στον αέρα με το deal του αιώνα. Αυτά τα έχουν αναλάβει άλλοι για τις ομάδες τους.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, για την ιστορία, «πληρώνουν» x100 στη συγκεκριμένη στοιχηματική, αν αποκτήσουν τον Πορτογάλο «άσο». Το φαβορί είναι η Τσέλσι σε απόδοση x3,50, ενώ ακολουθεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε απόδοση x4,00.




Να σημειωθεί πως στη λίστα βρίσκεται και η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία φημολογείται πως θα αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω:

Στις υποψήφιες ομάδες για Κριστιάνο Ρονάλντο ο Παναθηναϊκός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News