"Στις λεπτομέρειες", για Παππά

"Στις λεπτομέρειες", για Παππά

[ads]
Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από την Εφές.

«Όπως και να το κάνεις, μένει μια πικρή γεύση στο στόμα και ειδικά όταν το ήλεγχες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, εκτός από ένα σημείο στην τελευταία παράταση. Έτσι είναι το μπάσκετ, όπως κερδίσαμε στο Μπάμπεργκ χάσαμε εδώ», είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς.
[ads2]
Στη συνέχεια, σχολίασε για τη βελτίωση της ομάδας: «Αυτή η ομάδα έχει χτιστεί σε γερές βάσεις και γερά θεμέλια από τον κόουτς Πεδουλάκη. Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο κόουτς έφυγε κι ήρθε ένας άλλος πολύ μεγάλος κόουτς που συνεχίζει την καλή δουλειά, έχει φέρει τη δική του αύρα και έχει βάλει το δικό του λιθαράκι. Εμείς και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για τα χαμένα ριμπάουντ, απάντησε: «Ξέραμε από την αρχή ότι η Εφές είναι μια ομάδα που έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Αυτό ματς στοιχίζει ειδικά στο αμυντικό transition και δίνει εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Από την άλλη, θέλει και τύχη στα box out γιατί έχει ψηλά κορμιά κι είναι δύσκολο να καταφέρεις να βάλεις το σώμα σου για να πάρεις τα ριμπάουντ. Δεν κάναμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι, αλλά για να φτάσουμε σε δυο παρατάσεις με την Εφές εδώ μέσα, κάναμε και κάποια άλλα πράγματα καλά. Δεν αναζητάμε κάποια δικαιολογία σε κάποια διαιτητικά λάθη που μπορεί να έγιναν, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα και να πάρουμε το ματς».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, κι αν αντιλήφθηκε πρόθεση να ευνοηθεί η Εφές, απάντησε: «Εγώ προσωπικά μέσα από το γήπεδο δεν το αντιλήφθηκα έτσι. Ίσως η άμυνά τους να ήταν σκληρή, αλλά δεν νομίζω να μας στοίχισε τον αγώνα ένα κακό σφύριγμα. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα που υπάρχει σε κάθε έδρα. Το ίδιο γίνεται και στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ, και στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη, αυτό είναι το μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News