Στις 7 Ιουλίου του 2030 ο Καλόπουλος θα πει ότι ο Κατσουράνης δεν ήταν οφσάιντ!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 7.088 ημέρες πέρασαν από εκείνη τη βραδιά στο (παλιό) Καραϊσκάκη. Όταν ο Στράτος Παπουτσέλης «είδε» πέναλτι την ανατροπή του Καλιτζάκη στον Ίβιτς, έξω από την μεγάλη περιοχή του Βάντσικ.

19 χρόνια, 4 μήνες και 27 ημέρες πέρασαν από την 8η Δεκεμβρίου του 1996 για να παραδεχτεί δημοσίως ο διαιτητής από τη Λέσβο ότι ΔΕΝ ήταν πέναλτι.

[ads2]

Με την ίδια λογική στις 7 Ιουλίου του 2030 ο Καλόπουλος θα μάς πει ότι ο Κατσουράνης ΔΕΝ ήταν οφσάιντ στον αγώνα της 19ης Φεβρουαρίου του 2011, στον ίδιο… χώρο, στον βωβό της θυσίας όσων μπήκαν από το 1996 στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Θα είχε πλάκα να φτιαχτεί ένα κελαντάρι «εξομολογήσεων», πάντα σε βάθος 20ετιας, για όλους όσους βοήθησαν στην παντοκρατορία του Ολυμπιακού. Ενδεχομένως κάποιοι να θεωρούν ότι αυτό το διάστημα είναι ικανό να σβήσει τις αμαρτίες, ως μια κολυμπήθρα του Σιλωάμ για όσους έκαναν μια σφαλτσοσφυριξιά!

Το εορτολόγιο της αλήθειας για τον Ποντίκη, τον Καζναφέρη, τον Μποροβήλο, τον Μπριάκο, τον Σπάθα, τον Παπαπέτρου, τον Τσαχειλίδη, τον Δημητρόπουλο, τον Νίκου, τον Τσαγκαράκη, τον Ευθυμιάδη, τον Κύζα, τον Γιάχο, τον Παππά και τους λοιπούς -παλαιούς και σύγχρονους – αστέρες της Dream Team της διαιτησίας.

Ενδεχομένως κάποιοι να θεωρούν ότι ο κόσμος έχει ασθενής μνήμη και ότι η προπαγάνδα – κάντε και εσείς επενδύσεις -μπορεί να δημιουργήσει στρατιές οπαδών που μυρίζονται το… αίμα, όπως είχε κάνει τότε ο Παπουτσέλης.

Άλλωστε όπως είχε πει και ο μπαμπάς Σπάθας: «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε γαμ…».
ΥΓ. Στις 6 Οκτωβρίου του 2022 ο Μποροβήλος θα αποφασίσει να μην γίνει το παιχνίδι στη Ριζούπολη. Ο Μπαλώκας θα παραδεχτεί ότι οι υπήρξαν συνθήκες ζούγκλας και ο Τσιρώνης ότι το σχέδιο της αστυνομίας ήταν στημένο!

ΥΓ1. Στις 18 Απριλίου του 2035 ο Παππάς θα αποφασίσει να γίνει το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στη Λεωφόρο!

ΥΓ2. Στις 6 Οκτωβρίου του 2032, ο Γιάχος θα παραδεχτεί ότι ο Μανιάτης απέκρουσε με το χέρι στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης…

ΥΓ3. Το τρολάρισμα συνεχίζεται…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News