Στηρίζει Χατζηγιοβάνη ο Δώνης - Τι ισχύει με τα πέναλτι

Σούζα το αλογάκι, μεγάλο διπλό ο Παναθηναϊκός!

Μπορεί τα αρνητικά σχόλια για την εκτέλεση πέναλτι του Τάσο Χατζηγιοβάνη στο ματς με τη Λάρισα να ήταν πολλά, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης στηρίζει τον παίκτη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός εκτέλεσε πέναλτι αλά-Πανένκα κόντρα στη Λάρισα και το έχασε, ωστόσο όπως αναφέρει η Πράσινη,  ο Γιώργος Δώνης δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον παίκτη και από την πρώτη στιγμή του είπε ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όλοι χάνουν πέναλτι μην σε παίρνει από κάτω.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει παρουσιάσει βελτίωση στις εκτελέσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι και είναι ο δεύτερος εκτελεστής των πέναλτι πίσω από τον Μακέντα.

Τρίτοι είναι είτε ο Ζαχίντ είτε ο Μπουζούκης ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας. Οπότε είναι δεδομένο ότι θα δούμε τον Χατζηγιοβάνη να εκτελεί πέναλτι και πάλι αλλά το Πανένκα το είπε και ο ίδιος θα το αποφασίζει να το κανει σε άλλες στιγμές και όχι όταν κρίνεται ένα αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News