Στήριξη στον Φόστερ

Στήριξη στον Φόστερ

Ο Μάρκους Φόστερ διάγει χαμηλές πτήσεις την τελευταία εβδομάδα και τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους μιλώντας για την κακή (; ) κατάσταση του Αμερικανού που ξεκίνησε σούπερ κι έκτοτε…τον ψάχνουμε.

Τώρα είναι που ο Αμερικανός θα καταλάβει θέλει-δεν θέλει ότι Παναθηναϊκός συνεπάγεται πίεση (ακόμα και σε σεζόν χωρίς στόχους ευρωπαϊκούς), καμία σχέση με το…χημείο του Ισραήλ που πέρναγε βασιλικά.

Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή είναι φυσιολογικά για ένα παιδί που δεν έχει ιδέα από Ευρωλίγκα, σάμπως τα ίδια δεν είχαν γίνει προ προ πενταετίας με τον Έι Τζέι Σλότερ; Καλός σκόρερ μέχρι τότε στην Γαλλία, αλλά όπως αποδείχθηκε (και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε στον Παναθηναϊκό) δεν ήταν για EuroLeague, κάτι που αποδείχθηκε μιας και δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι ας είχε ξεκινήσει καταπληκτικά με την πράσινη φανέλα, ξεχνώντας να αστοχήσει τους πρώτους μήνες της συνεργασίας του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το αν κάνει ή δεν κάνει ο Φόστερ για την EuroLeague σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, αλλά ούτε και με την αποτυχία. Παρόλα αυτά πρόκειται για μια ακόμα επιλογή που παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αφενός έχει ένα ελκυστικό «πακέτο» ως προς την επίθεση, αλλά σε καμία περίπτωση -και παρά τα αθλητικά του προσόντα- δεν είναι ο παίκτης που ΣΗΜΕΡΑ θα ποντάρεις με κλειστά μάτια σε αυτόν. Τα ξέρει πολύ καλά αυτά ο προπονητής και θα στηρίξει τον παίκτη του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News