Στην πρώτη πεντάδα ο Παπαγιάννης

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 68-74: Highlights - Video

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε για 11:24 στο παρκέ του Ιβανωφείου όμως αυτός ήταν αρκετός χρόνος ώστε να μοιράσει τρεις τάπες και να γίνει μέλος της πρώτης πεντάδας του Παναθηναϊκού στα χρόνια της Stoiximan Basket League.

Ο διεθνής σέντερ έφτασε τα 108 κοψίματα και ξεπέρασε τον Τζέιμς Γκιστ που είχε 106, παίζοντας για τους «πράσινους» από το 2012 ως το 2019.

Παράλληλα ο ψηλός με τις τρεις τάπες του στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς μπήκε στην πρώτη 40άδα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ξεπέρασε τον Ρόι Τάρπλεϊ (105), τον Δήμο Ντικούδη (106) και τον Τζέιμς Γκιστ (106) ενώ έφτασε στην 38η θέση της λίστας τον Πι Τζέι Μπράουν.

Ο διεθνής σέντερ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για 98η φορά στο Πρωτάθλημα και μπήκε στην πρώτη 25άδα της σχετικής λίστας στο πλαίσιο της Basket League (από το 1992-93), ξεπερνώντας τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Αν του χρόνου μάθει να παίζει πιο αποτελεσματικά με πλάτη στο καλάθι τότε δεν θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News