Στην προπόνηση ο Δ. Γιαννακόπουλος

Στην προπόνηση ο Δ. Γιαννακόπουλος

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες έχουν δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού πολλά έξτρα… κίνητρα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης αμέσως μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου για τους τελικούς που ξεκινάνε, συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας του. Ατομικό ο Διαμαντίδης

Στο ΟΑΚΑ για μία ακόμα φορά βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος με την παρουσία του θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών αλλά και να τους «φτιάξει» εν όψει του αγώνα στο ΣΕΦ.

[ads2]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό των παικτών και των προπονητών του Παναθηναϊκού και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει ούτε τώρα.

Η ψυχολογία στα αποδυτήρια του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι στα… ύψη με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες των παικτών του και τους «πράσινους» να αισθάνονται το ίδιο για το προπονητικό επιτελείο.

Οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι να κάνουν το πρώτο και πιο καθοριστικό βήμα την Πέμπτη το απόγευμα στο ΣΕΦ και δεν το… κρύβουν. Άλλωστε το έχουν ξανακάνει και θα το ξανακάνουν.

Όσο για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, επιστρέφοντας σταδιακά σε δράση, ενώ ο «Αρτζι» είδε στο απουσιολόγιό του μόνο τα γνωστά ονόματα των Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News