«Στην Πορτογαλία για μεταγραφή ο Τσάβι Ρόκα»

Σενάρια για Τσάβι Ρόκα και Πανθηναϊκό

Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία με σκοπό να επιστρέψει πίσω στη χώρα με μια γεμάτη ατζέντα προκειμένου να συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μοιάζει σαν να μην μπορεί να περιμένει το καλοκαίρι για να ενισχυθεί το «Τριφύλλι», το οποίο έχει κλείσει ήδη δύο μεταγραφές για την επόμενη σεζόν (Καρλίτος, Βέλεθ).

Αν και εκκρεμεί το κρίσιμο ραντεβού Αλαφούζου – Δώνη, ο Ρόκα συνεχίζει ακάθεκτος τις επαφές του για να έρθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δημιουργήσουν το νέο γκρουπ των πρασίνων στην καλοκαιρινή προετοιμασία και μετέπειτα.

Ο Ρόκα θέλει να εκμεταλλευτεί τις άκρες του στα γνώριμα εδάφη της Ιβηρικής χερσονήσου, εκεί όπου το όνομα του Παναθηναϊκού έχει μείνει άφθαρτο στα… παζάρια για τα μεταγραφικά (Βλαχοδήμος – Μπενφίκα, Περέα – Πόρτο, παλαιότερα Ζέκα).

Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει παρακολουθήσει ορισμένους αγώνες της Liga Nos και έχει σημειώσει μερικά ονόματα, τα οποία θα «παίξουν» ενδεχομένως μελλοντικά για το «Τριφύλλι».

Φυσικά, κομβικό ρόλο θα παίξει ο προπονητής στην πορεία, ο οποίος θέλει να βάλει τη «σφραγίδα» του στον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν, προκειμένου να μείνει στην ομάδα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News