«Στην κορυφή ο Πρίφτης, τι ισχύει με Παπαθεοδώρου - "Μοιράζει" τα χρήματα που έδινε σε Μήτογλου»

«Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Μήτογλου - Οι αποδοχές του - Ποιος τον έπεισε»

Την εκτίμηση ότι ο Ντίνος Μήτογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, παρά την νέα γενναία προσφορά του Παναθηναϊκου ΟΠΑΠ, μετέφερε στον «αέρα» του bwin ΣΠΟΡ 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Δεν έχουμε κάποιο τελευταίο update για τον Μήτογλου, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι πάει για Μιλάνο. Ο Παναθηναϊκός έχει ματσάρει, αν όχι ξεπεράσει την πρόταση της. Το θέμα έχει να κάνει και με άλλους λόγους, με την επαφή του με τον Μεσίνα, με το ότι η ομάδα πήγε στο Final-4, θα έχει μπάτζετ 25 εκατομμύρια. Θα είναι πάντα ένα παιδί του Παναθηναϊκού, αν γυρίσει θα το κάνει για αυτόν. Θα πάει σε μια ομάδα με περισσότερες πιθανότητες διεκδίκησης στόχων στα χαρτιά, αλλά και με πολύ κόσμο στο 4. Ο αστερίσκος είναι αν το Μιλάνο είναι πραγματικά το ένα σκαλί παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι αν οι «πράσινοι» δαπανήσουν τα λεφτά που θα έδιναν στον Μήτογλου με πιο ορθολογικό τρόπο, ίσως φτιάξουν μια ομάδα με περισσότερες λύσεις. αλλά και ότι πρέπει να πάρουν ένα «παιγμένο» ψηλό και να ενισχύσουν πάρα πολύ την περιφέρειά τους.

Ερωτηθείς για προπονητή, ο Κοντός ανέφερε ότι δεν δίνει πάρα πολλές πιθανότητες παραμονής του Κάτας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μέχρι την Τετάρτη ή Πέμπτη θα έχει λύσει το θέμα, με το όνομα του Πρίφτη να είναι πάντα στην κορυφή. Τι ισχύει με τον Παπαθεοδώρου.

`Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News