Σε ΕΡΤ και ΠΣΑΠ η Θύρα 13! (pics)

Σε ΕΡΤ και ΠΣΑΠ η Θύρα 13! (pics)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να βάλει «λουκέτο» στη θύρα 13.

Αρχικά 500 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο, ενώ στη συνέχεια έφυγαν για την ΕΡΤ!

[ads2]

Πρισσότεροι από 500 συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα έξω από την Λεωφόρο και πήγαν στην ΕΡΤ. Οι φίλοι του τριφυλλιού θέλησαν να διαμαρτυρηθούν και επισκέφτηκαν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έμειναν για περίπου 10 λεπτό στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και αποχώρησαν για νέο προορισμό!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού… κίνησαν στη συνέχεια για τα βραβεία του ΠΣΑΠ! Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο της εκδήλωσης φωνάζοντας ξανά συνθήματα κατά Κοντονή και Μαρινάκη.

Ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο είναι το γεγονός ότι στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Επόμενη… «Στάση» η Βουλή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν επί της Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν μπροστά από την είσοδο της Βουλής

pao-gate13-leoforos pao-ert

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News