Στην ΕΟΚ οι Αγγελόπουλοι: «Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε - Θα ερχόμαστε πιο συχνά»

Στην ΕΟΚ οι Αγγελόπουλοι: «Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε - Θα ερχόμαστε πιο συχνά»

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου είχαν συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε μετά τη συνάντηση: «Είχα τη χαρά να με επισκεφθούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της κοινωνίας της Ελλάδος. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος, Σίγουρος πως θα είναι εξαιρετική συνεργασία γιατί μας ενδιαφέρει η ενότητα του μπάσκετ. Να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα και τις Εθνικές ομάδες, να προχωρήσουν ώστε να γίνουν Νο.1 στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι»

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν και το μέλλον. Για το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η σχέση του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία και για θέματα Εθνικής και μπάσκετ. Ο Κύιριος Λιόλιος έχει όραμα. Φεύγω πολύ θετικά. Θα ερχόμαστε πιο συχνά».

Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές, πρεσβεύει μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε καιρό να έρθουμε εδώ. Υπάρχει νέο κλίμα και νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News