Στην Ελλάδα ο Κολομπίνο - Πώς συνδέεται με Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα ο Κολομπίνο - Πώς συνδέεται με Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουρουγουανός χαφ Άντριαν Κολομπίνο!

Η Μοντεβιδέο Ουόντερερς ομάδα του 27χρονου (γεννήθηκε στις 12/10/93) αμυντικού μέσου ανακοίνωσε ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και του εύχεται καλή τύχη.

Ο παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, θέση στην οποία θέλει παίκτη ο ΠΑΟΚ, ενώ εκεί αναζητά ποδοσφαιριστή και ο Παναθηναϊκός.

Το πιο πιθανό πάντως ειναι ο παίκτης να έρχεται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, διότι είναι Ουρουγουανός, άρα ειναι επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Κολομπίνο αναδείχθηκε στην Ακαδημία της Μοντεβίδεο Ουόντερερς και είναι εκεί από το 2011. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί στην ομάδα της πατρίδας του σε 211 ματς κι έχει τρία γκολ και 13 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν πήρε μεταγραφή στην Αργεντινή για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά έπαιξε μόλις σε ένα ματς και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News