Μένει ελεύθερος ο Λέτο

Μένει ελεύθερος ο Λέτο

Τα τυπικά απομένουν για να φορέσει ξανά τα πράσινα ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς έμεινε ελεύθερος και έρχεται…

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων έγραψε χθες το newspao.gr για τον Σέμπα, σχετικά με την… ελευθερία του από την Κατάνια και την άφιξή του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την Κατάνια και έτσι άνοιξε ο δρόμος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

[ads2]

Ο Σέμπα ως ελεύθερος μπορεί να υπογράψει στους «πράσινους» μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Ο Λέτο αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε ο Λέτο θα υπογράψει, πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στα χέρια του τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή από Κατάνια και Λανούς, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, συνεπώς αν οι γιατροί ανάψουν πράσινο, ο Λέτο θα ξαναφορέσει τα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News