Στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο

Στην Αθήνα ο Ιμπάρμπο

Ελληνικό έδαφος πατάει από το βράδυ της Τρίτης ο Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός προσγειώθηκε στην χώρα μας, προκειμένου αύριο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με την μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι.

[ads2]

Το πρωί θα περάσει από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ούτως ώστε να ντυθεί και με τη… βούλα στα πράσινα.

Εφόσον, λοιπόν, όλα κυλήσουν ομαλά, θα γίνει το δεύτερο καλοκαιρινό deal του τριφυλλιού, μετά τον Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα.

Μάλιστα, θα γίνει αγώνας δρόμου, προκειμένου ο 26χρονος άσος να προλάβει το… αεροπλάνο για το μεσημέρι, όπου η πράσινη αποστολή θα «πετάξει» για Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα ταξιδέψει μόνος του για να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News