Στην Αθήνα ο Χέινς, που ανυπομονεί! (pics)

Στην Αθήνα ο Χέινς, που ανυπομονεί! (pics)

Στην Ελλάδα αφίχθη ο Μαρκίζ Χέινς. Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού ήρθε στην χώρα μας και ενσωματώνεται άμεσα στις υποχρεώσεις του με το τριφύλλι.

Σε ελληνικό έδαφος πάτησε λίγο μετά τις 00.30 τα ξημερώματα ο Μαρκίζ Χέινς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη νέα του ομάδα.

[ads2]

Ο Αμερικανός γκαρντ, προσγειώθηκε στο «Ελ.Βενιζέλος» από την Ιταλία, ένα τέταρτο νωρίτερα από την προγραμματισμένη άφιξή του, τον υποδέχτηκε ο Σάνι Μπετσίροβιτς και φανερά ευδιάθετος, δήλωσε ενθουσιασμένος που είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τι δήλωσε κατά την άφιξή του ο Μαρκίζ Χέινς:

Για το πως νιώθει που ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και πολλούς τίτλους. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για τα στοιχεία που θα δώσει: «Μπορώ να δώσω φρεσκάδα, ενέργεια και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θέλω να της προσφέρω την ώθηση που χρειάζεται. Νομίζω πως καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας ήμουν καλός στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Είτε μέσω μακρινών σουτ, είτε μέσω κατάστασης στο ένας εναντίον ενός. Λειτουργώ καλά σε πικ εν ρολ καταστάσεις αλλά και στην άμυνα. Θέλω γενικά να δώσω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες (πχ Διαμαντίδη, Φώτση κτλ): «Παρακολουθώ αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια ενώ κάποιες φορές τους έχω αντιμετωπίσει. Είναι πολύ όμορφο που πλέον θα είμαι συμπαίκτης με αυτούς».

Για την καριέρα του: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει σε τόσο καλές ομάδες και έχω αποκομίσει τόσο σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς έρχονται τα αποτελέσματα. Θα παλέψω για το καλύτερο και να σπρώξω την ομάδα μπροστά».

Για το που μπορεί να φτάσει με αυτόν ο φετινός Παναθηναϊκός: «Οι πόρτες για τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτές. Το πιστεύω! Αν είμαστε όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».
Image (1)

Image (2)

Image (3)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News