Στην Αθήνα ο Χάντερ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω το πρωτάθλημα» (pics)

Στην Αθήνα ο Χάντερ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω το πρωτάθλημα» (pics)

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βίνσεντ Χάντερ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού! «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου, θέλω το πρωτάθλημα» είπε!

Στην Αθήνα έφτασε ο Βίνσεντ Χάντερ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικάνο σέντερ να δίνει το σύνθημα προκειμένου το «τριφύλλι» να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της

[ads2]

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, είμαι έτοιμος για την πρόκληση. Σίγουρα αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας μου. Έχω μιλήσει με πολλούς παίκτες και από το NBA και γενικότερα για τον Παναθηναϊκό πριν αλλά και μετά την απόφασή μου, Όλοι ξέρουν για τον Παναθηναϊκό. Είμαι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή στο παγκόσμιο μπάσκετ. Όλοι λένε ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και αμερικανικό μπάσκετ, αλλά εγώ είμαι έτοιμος για την πρόκληση» είπε αρχικά ο Αμερικάνος άσος για να προσθέσει: «Μπορεί να μην έχω εμπειρία από την Ευρωλίγκα αλλά όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ κι αυτό ξέρω να κάνω καλά. Αυτό θα κάνω και στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο νέος σέντερ του εξάστερου.
AdTech Ad
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτά που θέλω να δώσω στον Παναθηναϊκός είναι ενέργεια, ριμπάουντ, πάθος, άμυνα, πικ εν ρολ και τάπες. Είμαι γρήγορος και καλός ριμπάουντερ. Θέλω και μπορώ να κερδίζω. Όλοι θέλουν, κανείς δε θέλει να χάνει, αλλά αυτό που θέλω είναι να πετυχαίνω νίκες. Κι αυτό είναι κάτι που ταιριάζει στην ομάδα μου. Θέλω να πάρω πολλά Πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό. Πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News