Στην... απομόνωση μέχρι να φύγουν οι «κομμένοι» - Ποιοι είναι στη λίστα

Και τώρα...Ολυμπιακός - Νερόβραστο 0-0 για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν, όσοι παίκτες έχουν «κοπεί» από το ρόστερ να μη δώσουν το «παρών» στην «πρώτη» (4/7) ή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με τη Livesport, τρεις παίκτες έχουν ενημερωθεί από τον Νίκο Νταμπίζα ότι δεν υπολογίζονται στο πλάνο της επόμενης σεζόν και σε έναν έχει προταθεί μείωση αποδοχών.

Μουνιέ, Οικονόμου και Τζανδάρης δεν είναι στα πλάνα του Παναθηναϊκού, ενώ και ο Αλτμαν δύσκολα θα μείνει με μειωμένες αποδοχές.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες, ακόμα και αν παραστούν στην πρώτη προπόνηση, δεν θα πάρουν μέρος με βάση την απόφαση του Νίκου Νταμπίζα.

Το αντίθετο ισχύσει για τους παίκτες που προορίζονται να παραχωρηθούν δανεικοί, οι οποίοι θα βρίσκονται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μέχρι να βρεθεί κάποιος σύλλογος ώστε να παραχωρηθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News