Στην αναμονή... Βόλος, ΟΦΗ και Γιάννενα για νεαρό «άσο» του Παναθηναϊκού!

Στην αναμονή... Βόλος, ΟΦΗ και Γιάννενα για νεαρό «άσο» του Παναθηναϊκού!

Βόλος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννενα περιμένουν αγωνιωδώς τις εξελίξεις γύρω από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και το αν θα υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι Θεσσαλοί, οι Κρητικοί και οι Γιαννιώτες αναμένουν με αγωνία τι θα συμβεί με τον νεαρό «άσο» του Παναθηναϊκού και αν ο Γιοβάνοβιτς τον κρατήσει ως ενεργό μέλος της ανδρικής ομάδας.

Όλοι έχουν να πουν τα… καλύτερα για τον Εμμανουηλίδης, ο οποίος «κέρδισε» τις εντυπώσεις από το πέρασμά του στον Πανιώνιο προ διετίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος, γενικότερα, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Παναθηναϊκό, εξάλλου, απέκτησε πέρσι με τη μορφή δανεισμού τον Χουάν Χοσέ Περέα. Ο ΟΦΗ πήρε τον Στάικο στο παρελθόν από τους «πράσινους» (και άλλους πολλούς, όπως τον Μαρινάκη), ενώ ο ΠΑΣ «κλείνει» ήδη τον Καραγιάννη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News