«Στην Αγγλία για νεαρούς παίκτες ο Νταμπίζας»

Κι άλλη συνέντευξη Τύπου από Νταμπίζα

Στην Αγγλία για να τσεκάρει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας, όπως αναφέρουν στο Νησί.

Συγκεκριμένα, η «Chronicle Live» αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού «τσέκαρε» νεαρούς παίκτες της Νιούκαστλ.

«Ο πρώην αμυντικός της Νιούκαστλ Νίκος Νταμπίζας ήταν ένας ενδιαφέρον θεατής του τελικού των playoffs της Premier League 2 στο «St Mary’s Stadium». Ο παλιός παίκτης της Νιούκαστλ, που είχε σκοράρει ένα αξέχαστο νικητήριο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ το 2002 στο «Stadium of Light», ήταν στις κερκίδες για να δει τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ. Ο Νταμπίζας είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε μερικούς από τους νεαρούς της Νιούκαστλ», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον Καλ Ρόμπερτς, που σύντομα θα μείνει ελεύθερος. Ο Ρόμπερτς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τις «καρακάξες» ήταν αυτό στο «St. Mary’s», όπου έπαιξε σαν αλλαγή στην ήττα 2-1. Ο Νταμπίζας είχε πάρει τον Μεντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ το 2013 και τώρα θα μπορούσε να κοιτάξει για μερικές ακόμα ευκαιρίες για να αναπτυχθούν δεσμοί με τον Παναθηναϊκό. Η Νιούκαστλ σύντομα θα ανακοινώσει τη λίστα με όσους διατηρεί με τον Ρόμπερτς να είναι το όνομα που ξεχωρίζει σε αυτούς που θα μείνουν ελεύθεροι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News