Στιλ: «Ξεκινήσαμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι»

Στιλ: «Ξεκινήσαμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι»

Την ικανοποίησή του για την βελτίωση του Παναθηναϊκού μέσα στο 2016 και την ελπίδα του να συνεχίσουν οι «πράσινοι» στους ίδιους ρυθμούς ως το τέλος, εξέφρασε ο Λουκ Στιλ στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Λουκ Στίλ έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αθήνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Παναθηναϊκού και τους «Κόκκινους Διάβολους».

[ads2]

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού:

Για τη θητεία του στην Αγγλία και τις διαφορές με την Ελλάδα: «Παίζοντας στην Αγγλία δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος των οπαδών ανά τον κόσμο. Ερχόμενος στην Ελλάδα και αφού επισκέφτηκα αυτό το μέρος ένιωσα πολύ μεγάλο δέος. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις πως υπάρχουν οπαδοί σε όλο τον κόσμο. Νομίζεις πως προέρχονται μόνο από το Μάντσεστερ ή από το Λονδίνο ή από διαφορά μέρη της Αγγλίας».

Για τη φετινή χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί είναι βιαστικοί και περιμένουν άμεσα αποτελέσματα, όμως πιστεύω πως ο συγκεκριμένος προπονητής χρειάζεται χρόνο για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού και τις προσθήκες: «Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα ήταν αρκετά δραστήρια και απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να σχολιάσω τους νέους μου συμπαίκτες γιατί δεν τους έχω δει να αγωνίζονται. Είναι πάντως θετικό το ότι στην προπόνηση δουλεύουμε με καινούργια πρόσωπα. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά σε αυτή τη νέα εποχή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στις επόμενες εβδομάδες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News