Στη Μύκονο ο Δρακωτός μαζί με Γάτα! (pic)

Στη Μύκονο ο Δρακωτός μαζί με Γάτα! (pic)

Ο Μάρκος Δρακωτός βρέθηκε στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, παρέα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Άρη Γάτα και τον διεθνούς φήμης γλύπτη, Γιώργο Πετρίδη.

Ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς, όσον αφορά το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει κάποια διάθεση να πάρει θέση άμεσα για το μείζον ζήτημα.

Όπως αποκάλυψε το mykonosvoice.gr, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, όχι μόνο γύρισε στην Ελλάδα, αλλά επισκέφθηκε και το «Νησί των Ανέμων».

Ο Δρακωτός έφτασε στη χώρα με λιαρ τζετ και έχει καταλύσει σε εντυπωσιακή βίλα της Μυκόνου. Δεν κάνει συχνά, δημόσιες εμφανίσεις, είναι χαμηλών τόνων και έρχεται από τη βίλα σε επαφή με τους φίλους του στην Ελλάδα.

Ο ίδιος φαίνεται πως περνάει τις διακοπές, μαζί με το δημοσιογράφο, Άρη Γάτα, με τον οποίο είχαν και προ δύο μηνών, τηλεοπτικό ραντεβού στο κρατικό κανάλι.

Στη Μύκονο ο Δρακωτός μαζί με Γάτα! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News