Στη λίστα του Παναθηναϊκού παίκτης της ΑΕΚ!

"Βασιλαντωνόπουλος υπό προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό"

Deal αντίστοιχο του Πούγγουρα για τον Λύρατζη θέλει να πετύχει ο Παναθηναϊκός στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το ελληνικό τους στοιχείο και μετά την προσθήκη του Ιωαννίδη, «φλερτάρουν» με την απόκτηση ενός ακόμη ελπιδοφόρου, του Λύρατζη.

Ο νεαρός δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τις πιθανότητές του. Συγκεκριμένα, ο Τσάβι Ρόκα θα επιχειρήσει να ντύσει στα πράσινα τον ποδοσφαιριστή με τρόπο αντίστοιχο με εκείνο του Πούγγουρα.

Δηλαδή να παραχωρήσει το Τριφύλλι στον «Δικέφαλο» ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως ακόμη και του 50%! Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει 35% από πιθανή μεταπώληση του Πούγγουρα.

Εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα θα έχουμε μετά το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στις 15/9, όπως όλα δείχνουν.

Την ίδια ώρα, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει υπό προϋποθέσεις την περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ενα από τα σενάρια των τελευταίων ωρών για το δεξί άκρο της άμυνας είναι αυτό του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου που ανήκει στην ΑΕΚ αλλά στο δεύτερο μισό δόθηκε δανεικός στην Πολωνία και τη Ζάμπρζε η οποία ακόμα δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του.

Βέβαια για να προχωρήσει αυτό το σενάριο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ θα πρέπει να μείνει ελεύθερος κάτι που είναι δύσκολο από τη στιγμή που στην Πολωνία πήγε αρκετά καλά και οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News