Στη Λεωφόρο με ΠΑΣ οι Τρουιγέ και Τσόκαι!

Παναθηναϊκός: Οι πληροφορίες των deal με Τρουιγέ και Τσοκάι

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού Τρουιγέ και Τσόκαι αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, οι δύο νεοαποκτηθέντες θα βρεθούν στο Απόστολος Νικολαϊδης προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο  21χρονος Γαλλός χαφ Αλέξις Τρουιγιέ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ενώ ο 23χρονος Αλβανός Ένις Τσόκαι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Παναθηναϊκός: Τα χαρακτηριστικά των νέων παικτών

Ο Παναθηναϊκός κάλυψε τα κενά του στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσόκαι λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σίγουρα, οι φίλοι της ομάδας θα περίμεναν κάποιο μεγαλύτερο όνομα με παραστάσεις και καλό βιογραφικό όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά να προσθέσει ποιότητα και ποσότητα στην ομάδα του με παίκτες οι οποίο θα κουμπώσουν άψογα στο πλάνο του.

Αυτό ακριβώς έκανε με τις μεταγραφές των Αλέξις Τρουιγιέ και Ένις Τσόκαι και εμείς πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά των δύο παικτών.

Ο Ένις Τσοκάι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στο 8 και στο 6. Είναι γρήγορος, έχει καλές επαφές με την μπάλα, μαχητικός, καλύπτει χώρους και μοιάζει αρκετά στον Άνταμ Τσέριν.

Ο Αλβανός διεθνής χαφ έρχεται να για δώσει λύσεις στο κέντρο και γιατί όχι να κερδίσει και την θέση του στο βασικό σχήμα καθώς όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα παίκτη που κάνει τα πάντα για την ομάδα ενώ να σημειώσουμε ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Με λίγα λόγια, έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος παρακολουθούσε τον παίκτη εδώ και ένα χρόνο και έδωσε το οκ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Αλέξις Τρουιγιέ, ο Γάλλος είναι δεν είναι τόσο έτοιμος όσο ο Τσόκαι καθώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Είναι  ένας πιο ντελικάτος παίκτης ο οποίος αγωνίζεται στο 10 και στο 8. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα και η τεχνική του ενώ στη Γαλλία μιλάνε για ένα παίκτη που αν δουλευτεί σωστά μπορεί να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Είναι δεδομένο ότι δεν έρχεται για να πάρει αμέσως το χρόνο συμμετοχής που θα πάρει ο Τσόκαι όμως έρχεται για να πάρει τις ευκαιρίες του και να εξελιχθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στόχος είναι να ξεκουράζει τον Μπερνάρ ενώ μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός μέσος αν χρειαστεί. Ο Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει πολύ και για τον παρόν αλλά και για το μέλλον.

Τέλος, οι περιπτώσεις των δύο παικτών δείχνουν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήθελε να γίνουν μεταγραφές ουσίας οι οποίες θα δώσουν στην ομάδα τα στοιχεία που της έλειπαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News