Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - Πόρτο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - Πόρτο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κ19 του Παναθηναϊκού και της Πόρτο για το Youth League.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Κ19 κόντρα στην Πόρτο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στον Παναθηναϊκό Β ο Βαλεντίν Μαντσίνι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με την μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλδοσίβι, του Βαλεντίν Μαντσίνι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Μαντσίνι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 2003 στην πόλη Αρογίτο στην επαρχία της Κόρδοβα της Αργεντινής.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Αλδοσίβι, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και την φετινή σεζόν μέτρησε πέντε συμμετοχές με την ομάδα του.

Καλωσορίζουμε τον Βαλεντίν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News