Στη δωδεκάδα ο Γκάμπριελ, ίσως και ο Τζέιμς

Γκάμπριελ

[ads]

Πανέτοιμος δήλωνε από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος έλεγε ότι μπορεί να αγωνιστεί με οποιονδήποτε αντίπαλο, κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα.

[ads2]

Ο Γκάμπριελ έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μένει πολύ ευχαριστημένος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις για την χρησιμοποίησή του ακόμα και για λίγα λεπτά στο σημερινό αγώνα.

Ακόμα, μια θέση στην 12αδα διεκδικεί και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος χθες έβγαλε όλη την προπόνηση. Βέβαια, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αλλά ο Ισπανός τεχνικός των «Πρασίνων» σκέφτεται να του δώσει μια ευκαιρία, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News