Στέλνουν τον Κονέ στον Παναθηναϊκό οι Ιταλοί!

Ο Κονέ και τα... τρελά λεφτά που ζητάει

Με βάση το ρεπορτάζ από την Ιταλία ο Παναγιώτης Κονέ, που φεύγει από την Ουντινέζε, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό.

Η ιστοσελίδα tuttoudinese.it αναφέρει ότι είναι πιθανό να συναντηθούν εκ νέου Κονέ και Στραματσόνι στην Αθήνα αυτή τη φορά.

[ads2]

«Δεν υπάρχει χώρος στο κέντρο της Ουντινέζε για τον Κονέ, που οδεύει προς αποχώρηση. Ο Έλληνας χαφ είναι έτοιμος να φύγει, αυτή τη φορά για τα καλά, από την ομάδα. Σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση, οι ρόλοι στη μεσαία γραμμή έχουν μοιραστεί. Και δεν υπάρχει θέση για τον Κονέ.

Ο αποκλεισμός του από την αποστολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρόμα θα έχει ως φυσική συνέπεια τη μεταγραφή του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουντινέζε, Νερέο Μπονάτο, άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι το “αντίο” του Κονέ πλησιάζει: “Για τον Κονέ, όπως και για άλλους παίκτες, υπάρχουν πολλές κρούσεις και θα τις αξιολογήσουμε σε αυτήν την, τελευταία, φάση της μεταγραφικής περιόδου”.

Η Ουντινέζε έχει δεχτεί λοιπόν αρκετές κρούσεις για τον Κονέ και περιμένει μία καλή προσφορά για να τον παραχωρήσει. Αυτή η προσφορά δεν αποκλείεται να έρθει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Κονέ στην Ουντινέζε».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News