Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που χάθηκε αυτό το πέναλτι» (vid)

Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που χάθηκε αυτό το πέναλτι» (vid)

Κουφά… πράγματα ακούστηκαν στη μετάδοση του αγώνα «Αργεντινή – Πολωνία» από τους αναμεταδότες Αλέξη Σπυρόπουλο και Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Οι ανταποκριτές του ANT1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαν την τύχη να περιγράψουν το σπουδαίο παιχνίδι της Αργεντινής με αντίπαλο την Πολωνία.

Ο Λίο Μέσι κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι προς το φινάλε του ημιχρόνου με τον Σέζνι να τον χτυπά με το χέρι στο πρόσωπο (φάση που θύμισε Κοτάρσκι – Σπόραρ από την ελληνική λίγκα), όμως, – αν και δε συνηθίζεται – ο σπίκερ και ο σχολιαστής πήραν ξεκάθαρη θέση για τη διαιτητική απόφαση που ελέγχθηκε προηγουμένως και από το VAR.




Κι αν η άποψη του σπίκερ δεν «άγγιξε» κανέναν… ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, γνωστός για τα περίφημα… πέναλτι της εποχής του, έστρεψε πάνω του την προσοχή με την κριτική του. «Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη που χάθηκε αυτό το πέναλτι», είπε δευτερόλεπτα μετά την απόκρουση του Σέζνι στο χτύπημα του Μέσι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News