Στεφάνι στον τάφο των Ισαάκ και Σολωμού

Στεφάνι στον τάφο των Ισαάκ και Σολωμού

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικά παιχνίδια στη Κύπρο και σήμερα οι… πράσινοι μεταξύ άλλων κατέθεσαν στεφάνι στους τάφους των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Παναθηναϊκού για τις σημερινές επισκέψεις της ομάδας έχει ως εξής: «Σε σημαδιακές επισκέψεις προχώρησε σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην Κύπρο δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ζεστασιά του Συλλόγου για τον συγκεκριμένο τόπο.

Ιστορικά ο Παναθηναϊκός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Κύπρο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Η χτεσινή υποδοχή της ομάδας μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς η Κύπρος απαριθμεί χιλιάδες «αιώνια πιστούς» διαχρονικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός μετράει δεκάδες κύπριους αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα σπορ από την αρχή της ιστορίας του ενώ εδώ και δεκαετίες υπάρχουν σύνδεσμοι φίλων της ομάδας καθώς και σωματεία που φέρουν την ονομασία Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της στενής κουλτούρας που ενώνει τον Σύλλογο με την Κύπρο οι «πράσινοι» ξεναγήθηκαν το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Αμμοχώστου με τη συνοδεία του προέδρου του Παραλιμνίου κ. Λούη Γιαννάκη.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» ξεναγήθηκε στον χώρο και είδαν σχετικό βίντεο με την ιστορία της Αμμοχώστου.

Κατόπιν η ομάδα επισκέφτηκε την πύλη εισόδου στα κατεχόμενα ενώ στη συνέχεια έκαναν κατάθεση στεφάνου στον τάφο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων και εκπρόσωπος της Θύρας 13 Κύπρου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News