Στάθηκε στους Μήτογλου και Παπαγιάννη ο Κάτας

Στάθηκε στους Μήτογλου και Παπαγιάννη ο Κάτας

O Οντέντ Κάτας έκανε λόγο για πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ:

“Πρώτον είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Πιστεύω ότι πάντα πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε την πίεση με το μέρος μας. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι στην επίθεση στην έναρξη. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και το κάναμε στη συνέχεια του αγώνα. Ελπίζω ότι στα επόμενο παιχνίδι σε δύο μέρες θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι”.

Για το αν θα πρέπει να έχουν πιο ενεργό ρόλο οι Παπαγιάννης και Μήτογλου:

“Οι δύο παίκτες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν παίζουμε παιχνίδια κατοχής και πρέπει να το κάνουμε στη συνέχεια. Δεν είμαι λάτρης των στατιστικών, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στη συνέχεια όπως τα λάθη και οι ασίστ”.

Για τη κατάσταση στο Ισραήλ κι αν τον επηρεάζει:

“Είναι αυτό που κάνω. Δεν έχω πρόβλημα να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και στο μπάσκετ. Με βοηθάει κιόλας να ξεχνιέμαι. Είναι μία κατάσταση που δυστυχώς έχουμε μάθει να ζούμε. Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και οι δύο χώρες να μάθουν να ζουν ειρηνικά μαζί”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News