Στασιμότητα στις πωλήσεις παικτών - Το «αγκάθι» για τις μεταγραφές

Απίθανες ατάκες Γιοβάνοβιτς: «Τι κάνεις εκεί γιε μου» - «Μην κάνετε τρέλες!»

Δεν αδειάζει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επίτευξη κάποιας μεταγραφής στην επιθετική γραμμή, απόρροια και της απουσίας ενός τεχνικού διευθυντή.

Οι Καρλίτος και Μακέντα, όπως και οι Αγιούμπ, Μπεκ και Σαβιέρ μένουν στις θέσεις τους μόλις δέκα μέρες, πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα έχει να πληρώσει τους πέντε ποδοσφαιριστές με ένα ποσό που φθάνει κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Αν και γίνονται προσπάθειες από το πράσινο στρατόπεδο για να γίνουν δύο μεταγραφές, πριν μπει ο Σεπτέμβριος, είναι πασιφανές πως η μη πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή από τους προαναφερόμενους δυσκολεύει απεριόριστα τα πράγματα.

Η απουσία του τεχνικού διευθυντή στοιχίζει χρονικά και… χρηματικά στον Παναθηναϊκό. Όσοι έφυγαν (Σανκαρέ, Εμμανουηλίδης, Περέα, Κολοβός), έφυγαν, γιατί βρήκαν γρήγορα ομάδα από τους μάνατζερς τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News