«Σταράτα» λόγια από Χατζηθεοδωρίδη μετά την ήττα από τονΠΑΣ

Ζήτησε αλλαγή ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στάθηκε στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες, τονίζοντας πως οι παίκτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα επιστρέψουν πιο δυνατοί στη συνέχεια.

Aναλυτικά όσα είπε ο Χατζηθεοδωρίδης στην κάμερα της Nova: “Ήταν περίπλοκο ματς, δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, μπορούσαμε και καλύτερα. Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις πιο δυνατοί.

Ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς, μπήκαμε για να συνεχίσουμε το ματς. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι για να τελειώσουμε τις φάσεις. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια.

Δεν μπορείς από την αρχή να έχεις συνέχεια την ίδια απόδοση, θα έρθουν και τα δύσκολα και τώρα είναι που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μπορεί να έπαιξε και κάποιο ρόλο η κούραση”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News