Σταμούλης: «Παναθηναϊκός λόγω Γκάλη - Ο Μπισμπίκης είναι πιο τρελαμένος από εμένα»

Σταμούλης: «Παναθηναϊκός λόγω Γκάλη - Ο Μπισμπίκης είναι πιο τρελαμένος από εμένα»

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο ηθοποιός που παίζει στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην Cosmote Tv για τον λόγο που έγινε Παναθηναϊκός.

“Ο ΛεΜπρόν (Τζέιμς) είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής και πολύ σημαντικός για το άθλημα του μπάσκετ. Εμένα δεν είναι ο αγαπημένος μου. Ο Τζόρνταν ήταν. Ήμουν παιδάκι όταν μεσουρανούσε. Θυμάμαι που απλά ήταν σε κάθε παιδικό δωμάτιο οι αφίσες του. Παρακαλούσα τη μητέρα μου να μου πάρει ένα καπέλο. Ήταν το όνειρο κάθε παιδιού. Να μοιάσει με τον Τζόρνταν. Εγώ θα ήθελα να παίξω με τον Μποντιρόγκα. Δεν είναι τυχαίο που τον αγαπούν τόσο. Και ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης ήταν επίσης μεγάλοι παίκτες. Ο Ντομινίκ ήταν απίστευτος”, δήλωσε αρχικά.

Όσο για τις αναμνήσεις του ως παιδί από τον Παναθηναϊκό: “Όταν ο Βαζέχα πέτυχε το γκολ στον Άγιαξ τρελάθηκα. Ο Μπισμπίκης είναι πιο τρελαμένος Παναθηναϊκός από εμένα. Στο μπάσκετ θυμάμαι το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι, το κολλημένο χροονόμετρο και την τάπα του Βράνκοβιτς”

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει: “Προφανώς είμαι με τον Γιάννη και εύχομαι να κατακτήσει τον τίτλο. Ένας από τους λόγους που έγινα Παναθηναϊκός ήταν ο Γκάλης. Όταν πήγε, άρχισε μια τρέλα. Μπορώ να σου πω για τον Μποντιρόγκα, τον Άιβερσον. Παρά το ύψος του, έφερνε βόλτα τα θηρία. Εγώ λόγω ύψους δεν είχα πολλές επιλογές και έπαιζα πλέι μέικερ”.

Ενώ για τις Άγριες Μέλισσες, δήλωσε: “Η μητέρα μου με είχε ρωτήσει για ποιον λόγο δεν παίζω εκεί. Της απάντησα “Δεν ξέρω, αλλά θα το προσπαθήσω”. Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε με δυσκολίες. Ο πατέρας του ήταν εξόριστος και σε εκείνη την Ελλάδα κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει τελικά εισαγγελέας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News