Σταμάτησαν να «διαβάζουν»

Σταμάτησαν να «διαβάζουν»

Αν κάτι πρέπει να ανησυχεί το Ντάνι Πογιάτος ενόψει Λάρισας είναι η κακή transition άμυνα στην πρεμιέρα.

Παρατηρήσατε πόσο εύκολα εισήγαγε τη μπάλα ο Αστέρας από το κέντρο κι από τα φτερά στην περιοχή του Διούδη ή τον ξεκούραστο τρόπο που οι χαφ του κουβαλούσαν μπάλα και την άλλαζαν μπροστά από τον τομέα ευθύνης του Αγιούμπ, που ως “εξάρι” δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν;

Ναι, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο καλό του διάστημα στο πρώτο μέρος, αλλά σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα άξιζε το “διπλό”.

Περισσότερο κακός από τον αντίπαλό του, κάποια στιγμή όταν είδε ότι δεν του έβγαινε η αναμέτρηση όλος ο οργανισμός έχασε το μυαλό του και σταμάτησε να “διαβάζει”.

Μια ματιά στις επιθέσεις των πράσινων (τις ποιες;) στο διάστημα επαναφοράς και υπεροχης της Τρίπολης θα σας κάνει να καταλάβετε. Εάν στο τέλος οι οικοδεσπότες ήταν εύστοχοι στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν πιθανόν ο ΠΑΟ να βίωνε τραγωδία μεγαλύτερη από το περσινό 1-3 από τον ΟΦΗ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News