Σταϊκούρας: «Άνοδος και εξέλιξη στο βόλεϊ λόγω Παναθηναϊκού» (vid)

Σταϊκούρας: «Άνοδος και εξέλιξη στο βόλεϊ λόγω Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, έδωσε το παρών στο τουρνουά Beach Volley και σε δηλώσεις του στάθηκε στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ, που δείχνουν ότι υπάρχει εξέλιξη στο άθλημα.

Ο Δήμος Αθηναίων μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία διοργάνωσαν ένα τουρνουά Beach Volley στο Σύνταγμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Βοηθάω τις ομάδες της περιοχής μου όπως γνωρίζουν όλοι για πολλού και διάφορους λόγους. Η οργάνωση που γίνεται, οι ομάδες που δημιουργούνται, το ανθρώπινο κεφάλαιο που συμμετέχει, οι αθλήτριες και οι αθλητές που συμμετέχουν στο άθλημα του βόλεϊ έχουν αναδείξει την χώρα. Και απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι από τις πρώτες μεταγραφές που βλέπω ότι ανακοινώνονται από μεγάλες ομάδες στο ανδρικό κομμάτι τουλάχιστον στον Παναθηναϊκό, βλέπω μεγάλη άνοδο και εξέλιξη του αθλήματος. Η ευθύνη της Πολιτείας είναι να στηρίξει τον αθλητισμό και αυτό το κάναμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Το κάναμε μέσα από την αλλαγή του τρόπου φορολόγησης του στοιχήματος, με αποτέλεσμα να βοηθήσουμε πολλά διαφορετικά αθλήματα, πολλές διαφορετικές ομάδες με όρους ισονομίας. Δεύτερον το κάναμε μέσα από την φορολόγηση των αθλητών και την φορολόγηση προφανώς του προπονητικού τιμ, όπου υπάρχουν επαγγελματικές ενότητες στον αθλητισμό. Το κάναμε μέσα από την μείωση της φορολόγησης στα εισιτήρια. Άρα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στηρίξαμε τον αθλητισμό σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News