Πρέπει να αποφασίσει ο Στάικος

Πρέπει να αποφασίσει ο Στάικος

Ο Πασχάλης Στάικος βλέπει τον χρόνο να κυλά, χωρίς να βρίσκει ομάδα, αφού δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό, με την αβεβαιότητα για το μέλλον του, αναφορικά για την φετινή σεζόν, να γίνεται ολοένα πιο έντονο.

Ο Έλληνας χαφ, που είχε ξεχωρίσει μεταξύ των παικτών των τμημάτων υποδομής των «πρασίνων», βρίσκεται τώρα σε ένα μετέωρο στάδιο στην καριέρα του. Σύμφωνα με τη «Sportday», μαζί με τις περιπτώσεις ελληνικών ομάδων (Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης), που ενδιαφέρθηκαν για λογαριασμό του, αλλά δεν τελικά οι υποθέσεις δεν προχώρησαν, ο ίδιος δε βρήκε πραγματική ανταπόκριση ακομη και σε δύο ομάδες της Σερβίας.

Οι ομάδες αυτές, πάντως, δεν είναι ο Ερυθρός Αστέρας ή η Παρτιζάν, αλλά σε κάθε περίπτωση χάθηκε και η ευκαιρία του εξωτερικού, ώστε να καταφέρει να διακριθεί στην έτερη βαλκανική χώρα. Στους «κυανέρυθρους», νωρίτερα, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση να πάει, ενώ στους Αρκάδες ήταν μεγάλες οι οικονομικές του απαιτήσεις, με αποτέλεσμα πια σήμερα να έχει βρεθεί σε τέλμα, ως προς το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του.

Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Μπεργκ

«Πήρε σπίτι στο Γκέτεμπορκ ο Μπεργκ, πολύ κοντά στην επιστροφή»

Ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τους Σουηδούς,  είναι πιο κοντά στην επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.