Στα ύψη το «διπλό» του Παναθηναϊκού - Υπεραξία σε γκολ και ασίστ του Βιτάλ!

Στα ύψη το «διπλό» του Παναθηναϊκού - Υπεραξία σε γκολ και ασίστ του Βιτάλ!

Σε εξωφρενικές τιμές παίζεται η νίκη του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μια έδρα στην οποία οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχτεί γκολ εδώ και 3 ματς πρωταθλήματος, έχοντας πάρει στα παιχνίδια αυτά δύο καθαρές νίκες με ακριβές σκορ 1-0.

Παρατηρείται τις τελευταίες ώρες ότι το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη έχει πάρει την… πάνω βόλτα! Η απόδοση της νίκης του Παναθηναϊκού έχει φτάσει κοντά στο 5.00!!!

Αυτή η πίεση της τιμής προς τα πάνω έχει δημιουργήσει αύξηση στις τιμές και σε άλλες αγορές. Για παράδειγμα, το να σκοράρει ο Βιτάλ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 8.00. Μαθηματικά αυτό μεταφράζεται στο ότι ο Βραζιλιάνος άσος σκοράρει σε 1/9 τέτοιου είδους παιχνίδια, κάτι που στη λογική μας φαντάζει υπεραξία, μιας και ο Άρης είναι ομάδα που παίζει την άμυνα ψηλά.

Μιλώντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Τριφυλλιού», τον Ματέους Βιτάλ, τα πρώτα δείγματα τον θέλουν να είναι ένας παίκτης με ποιότητα, που βλέπει γήπεδο και μπορεί να προσφέρει. Το ενδεχόμενο να βγάλει έστω μια ασίστ στο ματς παίζεται στο 4.00!

Οι αυξημένες τιμές και οι κορυφαίες αποδόσεις σε ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αποστολή του δε σταματούν εδώ κι αυτό λόγω της ανοδικής τάσης του «διπλού», όπως προαναφέραμε. Δείτε όλες τις αγορές του Άρης – Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News