Στα... τάρταρα ο Ολυμπιακός, εκτός έδρας πρόκριση με ανατροπή ο Παναθηναϊκός!

Στα... τάρταρα ο Ολυμπιακός, εκτός έδρας πρόκριση με ανατροπή ο Παναθηναϊκός!

 

Στο ντέρμπι της Ευαγγελίας Χαντάβα ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε το εις βάρος του 2-1 σετ σε 2-3 στου Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό και πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος!

Οι πράσινες έχασαν το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες, όμως, επανήλθαν θεαματικά στον αγώνα στο δεύτερο με ξεκάθαρη υπεροχή (17-25). Στο τρίτο σετ οι ερυθρόλευκες απάντησαν με 25-20 επανακτώντας το προβάδισμα στο σκορ.

Εκεί που φαινόταν πως στο 4ο σετ θα καθαρίσουν το παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδας, ο Παναθηναϊκός το… γύρισε από 9-5 σε 9-12 με Χαντάβα στο σερβίς και πήρε προβάδισμα και στο 12-16. Τελικά, το Τριφύλλι ισοφάρισε σε 2-2 (20-25) και πήρε το μομέντουμ ενόψει tie break.

Στο καθοριστικό σετ η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου απέδειξε πως είναι ανώτερη ομάδα από τον «αιώνιο» και πήρε την πρόκριση με πολλά θαυμαστικά!

Τα σετ: 25-22, 17-25, 25-20, 20-25, 6-15

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News