Στα ραντάρ του ΝΒΑ ο Παπαγιάννης - Το ποσό που μπορεί να εισπράξει ο Παναθηναϊκός

Παπαγιάννης: «Το ίδιο επιθετικοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και για αυτό το λόγο έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του.

Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ΝΒΑ…

Μάλιστα, τρεις ομάδες (Νικς, Σέλτικς και Μπακς) τσεκάρουν τον Ελληνα σέντερ, χωρίς βέβαια να έχει υπάρξει επίσημη κρούση προς τον παίκτη, αλλά ούτε και τον Παναθηναϊκό.

Ως γνωστόν, ο εκ Μεγάρων ορμώμενος σέντερ δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό με πενταετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023, δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαγιάννης δεσμέυεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για ακόμη έναν χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ σε αυτό υπάρχει ρήτρα ύψους 4.000.000 δολαρίων, την οποία θα πρέπει να καταβάλει στους Πράσινους οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ ενδιαφέρεται να τον εντάξει τώρα στο ρόστερ της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News