Στα πράσινα και επίσημα ο Βιγιαφάνιες (pic)

Στα πράσινα και επίσημα ο Βιγιαφάνιες (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Λίγα λεπτά μετά την αναφορά μας  για το επίσημο έγγραφο επικύρωσης της μεταγραφής του Αργεντινού άσου στον Παναθηναϊκό, το οποίο έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ η Ιντεπεντιέντε, ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

[ads2]

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News