Στα «πράσινα» η Τιμίνα!

Στα «πράσινα» η Τιμίνα!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την πολύπειρη Γιάνα Τιμίνα για τη γυναικεία ομάδα  πινγκ πονγκ για την σεζόν 2019-20.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την πολύπειρη Γιάνα Τιμίνα για τη γυναικεία ομάδα  πινγκ πονγκ για την σεζόν 2019-20.

Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προκειμένου να επιστρέψει το τμήμα εκεί που ανήκει , δηλαδή στη  μεγάλη κατηγορία.

Η Τιμίνα κατάγεται από τη Ρωσία ωστόσο αγωνίζεται με ολλανδική υπηκοότητα και είναι διεθνής και με τις δύο χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την Ολλανδία έχει ευρωπαϊκό τίτλο στο ομαδικό , εθνικό τίτλο στο απλό γυναικών (από το 2003 ως το 2006), εθνικό τίτλο στο διπλό (2016-2018)  και πρωτιά στο διεθνές Όπεν της Φλάνδρας (2006).

Η καλύτερη θέση της στο παγκόσμιο ranking ήταν η 102 τον Φεβρουάριο του 2009.

Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην DOV Klaverlelie ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Φοίνικα Πειραιά.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Γιάνα Τιμίνα επισήμανε «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό για μένα. Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός με την ιστορία που έχει σε όλα τα αθλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News