Στα πλέι οφ οι βασικοί...

Στα πλέι οφ οι βασικοί...

Ο Αντρέα Στραματσόνι αμέσως μετά την νίκη του Παναθηναϊκού με 6-1 επί του Πανθρακικού δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόοδο της ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πλάνα του εν’ όψει play off.

Αναλυτικά: Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση από την ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό: 

[ads2]

«Μεγαλώνουμε σιγά σιγά καταλαβαίνουμε τον τρόπο που θέλουμε να πάιξουμε και οι ποδοσφαιριστές πιάνουν καλύτερα την φιλοσοφία μας».

Για το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια έκανε αρκετές αλλαγές και αν σκέφτεται να πράξει το ίδιο και στα play off:«Στο μυαλό μου έχω τους βασικούς 11 για τα play off. Ήθελα στα προηγούμενα ματς να δοκιμάσω κάποια πράγματα αλλά σίγουρα έχω κατά νου τους βασικούς 11».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και αν έχει σκοπό να στηριχτεί σε Μπεργκ-Λέτο την νέα σεζόν:«Τώρα δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Έχουμε μπροστά μας τα play off και θέλω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Σήμερα και Λέτο και ο Μπεργκ ήταν πολύ συγκεντρωμένοι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News