Στα όριά του ο Ουζουνίδης - Τι θα καθορίσει την παραμονή του

Κλείνει άμεσα τον αντι-Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνώρισε χθες μία από τις πιο βαριές ήττες της καριέρας του σαν προπονητής απέναντι στην Λαμία, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού σε συνδυασμό και με την «επίθεση» που δέχθηκαν στο Δ.Σ οι Τουμαζάτος – Διαμαντόπουλος.

Ο Εβρίτης τεχνικός έχει περίσσια υπομονή, αλλά αυτή δεν είναι και ανεξάντλητη. Από τότε που «κόπηκαν» τα συμβόλαια, δηλαδή από την στιγμή της αποπληρωμής της δόσης του Οκτώβρη, η ομάδα δεν έχει σημειώσει κάποια βελτίωση, ενώ παράλληλα δεν εξασφαλίζεται ούτε διοικητική αρμονία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει να δει τι πωλήσεις και τι αγορές θα γίνουν τον Γενάρη και έπειτα θα αποφασίσει για το μέλλον του στο Τριφύλλι. Είναι ξεκάθαρο ότι επιθυμεί μεταγραφές για να βγει όσο το δυνατόν γίνεται πιο ομαλά η σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News