Στα εγκαίνια μαγαζιού της παραλιακής Χατζηγιοβάνης - Διούδης

Στα εγκαίνια μαγαζιού της παραλιακής Χατζηγιοβάνης - Διούδης

Στο πλευρό του Χάρη Σιανίδη βρέθηκαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωκράτης Διούδης μέσω του «Beautiful People» με τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να δίνουν το παρόν στα εγκαίνια μαγαζιού στην Γλυφάδα.

Ένα brand που άνοιξε τα φτερά του στη Θεσσαλονίκη και επεκτάθηκε στην παραλιακή της Αθήνας διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης το δικό του opening party και αρκετοί celebrities έδωσαν το παρόν στη γιορτή υπό την σφραγίδα του Χάρη Σιανίδη.

Ανάμεσα στους αρκετούς celebrities που παρευρέθηκαν στο νέο μαγαζί, βρέθηκαν και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωκράτης Διούδης με τον τελευταίο, μάλιστα, που έγινε μπαμπάς την περασμένη εβδομάδα, να εμφανίζεται στον φακό ανανεωμένος.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάκης Κατσούλης, Θάνος Πετρέλης, Άρης Σοίλέδης, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ιωάννα Λίλη, Εύη Βατίδου, Τρύφωνας Σαμαράς, Περικλής Κονδυλάτος, Μέγκυ Ντρίο και Μαρία Μπεκατώρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News